Hösten 2017

Klicka på bilderna för större format.

Louise Hoffsten med Claes Crona Trio och Erik Söderlind
2017-12-03

Louise Hoffsten Foto: Mats Blomberg

Fotoalbum

Första advent och ändå 258 besökare hos oss på Vallentuna Teater. Det är klart att det blir stor publik när en så mångsidig och populär artist som Louise Hoffsten gästar oss.

Louise har gjort ett fint program där hon berättar och spelar en hel del låtmaterial med anknytning till sin pappa, kryddat med roliga historier. I ”Så speciell” och ”På andra sidan Vättern” sjunger hon för sin far så ögonen tåras.

Gunnar Hoffstens ”Utan dig” som spelades in med Sarah Vaughan och Perry Como under titeln ”I Confess” gör Louise väldigt fint. Hon levererar kul mellansnack och berättar bland annat om hur hon tillfälligt måste ändra sin repertoar och sjunga jazz när pappa Gunnar var kapellmästare för Café Norrköping.
 
Erik Söderlind som också kommer från Linköping är en av våra absolut bästa jazzgitarrister och vi får höra många fina solon på olika gitarrer.

Claes Crona har gästat oss många gånger och han är en av våra bästa pianister. Vi är tacksamma att han levererat så många svenska och internationella artister till Jano i så många år.

Anders Johnsson är en duktig basist som finns med när Louise uppträder. Calle Rasmusson är känd av oss sedan tidigare som den utmärkta trumslagare han är.
Efter denna fina konsert tar vi ledigt och återkommer den 28 januari 2018 med ett nytt fräscht program.
 
Kjell Lövbom

Sandviken Big Band med Andreas Weise
2017-11-19

Andreas Weise med Sandviken Big Band Foto: Mats Blomberg